Connect with us
Publicitate

Economic

Mircea Lucescu face bani la Braşov. Romradiatoare, firmă la care şi antrenorul are acţiuni, şi-a dublat veniturile la peste 32 de milioane de lei

Publicat

pe

Publicitate

Romradiatoare Braşov, companie la care are acţiuni şi antrenorul de fotbal Mircea Lucescu, a raportat pentru primele nouă luni din 2021 venituri de 32,2 milioane de lei, în creştere cu 82% faţă de aceeaşi perioadă din 2020, potrivit unui raport publicat joi la bursa de la Bucureşti. Cheltuielile au urcat cu 69% la 30,2 mil. lei.

Pe de altă parte, societatea a trecut de la pierderi de 567.000 de lei la un rezultat net de 1,4 milioane de lei.

“La data aprobării prezentelor situaţii financiare suntem încă în stare de alertă, efectele pandemiei sunt departe de a fi controlate iar evoluţia viitoare este greu de estimat. Menţionăm că Romradiatoare nu a oprit fabricaţia, doar ne-am adaptat, astel încât să putem onora la timp comenzile, fără a produce pe stoc şi a bloca o parte din resursele financiare”, se arată în raportul trimestrial al companiei de 11 mil. lei capitalizare, transmite zf.ro.

Potrivit datelor BVB, de la începutul anului 2021 încoace acţiunile Romradiatoare Braşov au minus 8,6% pe tranzacţii de 7.200 lei. Spre comparaţie indicele principal BET are plus 30%.

Publicitate

Compania este controlată în proporţie de 76% de SIF Transilvania în timp ce antrenorul Mircea Lucescu are 16,5%.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Carp Octavian

    28 octombrie, 2021 at 4:47 pm

    Am 8000 de acțiuni la Romradiatoare Brașov, mama a lucrat acolo și mi-a lăsat mie acțiunile,de 15ani nu am primit nimic de la sif Transilvania și mă gândeam să le vând..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes