Connect with us
Publicitate

Eveniment

Miracolul din Turcia. O femeie de 40 de ani a fost găsită în viață la o săptămână de la producerea cutremurelor devastatoare. Victima a stat sub dărâmături 170 de ore

Publicat

pe

Dezastrul lăsat în urmă de cutremurele din Turcia și Siria scot la iveală și povești impresionante. De un adevărat miracol au avut parte salvatorii care scotoceau prin ruine după eventuale victime care ar putea fi în viață. O femeie de 40 de ani a fost scoasă de sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite în Turcia, luni dimineață, la o săptămână după ce două cutremure mortale au lovit țara, anunță libertatea.ro.

Publicitate

Sibel Kaya a fost salvată în regiunea Gaziantep la aproximativ 170 de ore după cutremurul care a devastat provincia, care se afla aproape de epicentru. Salvatorii din Kahramanmaras sunt, de asemenea în contact cu încă trei supraviețuitori.

Șansele de a găsi supraviețuitori au scăzut având în vedere că a trecut o săptămână de la cutremur, dar nu este imposibil. Duminică, echipele de salvare din Rusia, Kîrgîzstan și Belarus au scos un bărbat în viață dintr-o clădire prăbușită din Turcia, la aproximativ 160 de ore după cutremur.

„Operațiunile de salvare pentru scoaterea bărbatului de sub dărâmături au durat mai mult de patru ore”, se arată într-un comunicat al ministerului rus al apărării, alături de o înregistrare video în care salvatorii scot un bărbat de sub dărâmături.

Publicitate

„Lucrările s-au desfășurat pe timp de noapte cu un risc provenit dintr-o posibilă prăbușire a structurilor”, mai precizează ministerul. De asemenea, presa de stat a relatat că un tânăr de 13 ani a fost salvat duminică la Gaziantep.

Cu peste 34.000 de morți, cutremurul din Turcia este acum al șaselea cel mai mortal dezastru natural din acest secol, după cutremurul din 2005, care a ucis cel puțin 73.000 de oameni în Pakistan.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes