Connect with us
Publicitate

Administrație

Minunea de la Brașov: mâine se deschide circulația pe „ciotul” Râșnov – Cristian, cu 8 luni înainte de termen

Publicat

pe

Lotul Râșnov – Cristian din Autostrada București – Brașov (A3) va fi dat în trafic joi, 17 decembrie, după ora 15:00. Oficiali ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au mers miercuri pe șantier pentru efectuarea recepției, scrie Economica.net

Publicitate

Rețeaua de autostrăzi a României va crește joi cu peste șase kilometri, odată cu inaugurarea lotului Râșnov – Cristian din Autostrada București – Brașov.

Lotul care include 6,3 km la profil de autostradă și 3,6 km de drum național ar urma să fie dat în trafic începând cu ora 15:00, după cum ne-au comunicat reprezentanții CNAIR.

Miercuri, directorul general adjunct al CNAIR Ovidiu Barbier s-a deplasat pe șantier în vederea efectuării recepției, după cum reiese din informațiile de pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Alpenside, constructorul lotului Râșnov – Cristian, și-a asumat finalizarea lucrărilor până în decembrie 2020, înainte de termenul prevăzut în programul de execuție, respectiv august 2021.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului Râşnov – Cristian a fost semnat în toamna lui 2017 cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, pentru suma de 118 milioane de lei. Prima autorizație de construire a fost emisă în aprilie 2019, iar a doua în decembrie 2019.

Ultimul video din dronă cu autostrada în lucru, pe 14 noiembrie 2020

video

Testele dinamice, filmate pe 6 Decembrie 2020

video

Sursa: Economica.net

Publicitate

Foto: DRPD

Video: Construim Romania

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes