Connect with us
Publicitate

Administrație

Minivacanță de trei zile, plus weekend. Luni, 29 noiembrie, este propusă zi liberă. Se va face „punte” cu 30 noiembrie și 1 decembrie

Publicat

pe

Publicitate

Ziua de luni, 29 noiembrie, zi liberă conform unui proiect de hotărâre de Guvern înaintat de Ministerul Muncii. Se va face „punte” cu 30 noiembrie și 1 decembrie.

„Având în vedere că zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere stabilite prin Codul Muncii și că în acest an cele 2 zile pică în zilele de marți și miercuri, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a transmis in avizare externa proiectul de HG pentru ca ziua de luni, 29 noiembrie 2021, să fie nelucrătoare”, potrivit anunțului oficial al ministerului Muncii, citat de EduPedu.ro

Anul acesta, 30 noiembrie este marți, iar 1 Decembrie – miercuri. Cele două zile se numără printre zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează, conform Codului Muncii.

Perioada de zile libere, dacă va fi aprobată hotărârea de Guvern, va fi între 29 noiembrie și 1 decembrie inclusiv, activitatea în școli și grădinițe reluându-se de joi, 2 decembrie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes