Connect with us
Publicitate

Util

Minivacanţa de Paşte s-a terminat tot în aglomeraţie pentru turiştii veniţi la munte. Din nou cozi de maşini pe DN 1

Publicat

pe

Publicitate

Mulți și-au prelungit minivacanța de Paști și marți, dovadă clară fiind aglomerația de pe DN 1, Ploiești – Brașov. În timp ce unii au ales ca astăzi să părăsească stațiunile montane, alții au ales să meargă la munte. Centrul Infotrafic a precizat că pe mai multe tronsoane din DN 1, Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de aglomerație.

Minivacanța de Paști nu s-a încheiat pentru mulți care au ales să meargă la munte.  Asta probabil și pentru că elevii vor relua cursurile școlare abia de săptămâna viitoare.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat, marți după-amiază, că se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești-Brașov, între Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare către stațiunile montane, precum și între Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre.

„Recomandăm conducătorilor auto să acorde atenție deosebită tuturor manevrelor pe care le efectuează la volan, să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate, să nu întoarcă prin zone interzise și să păstreze distanță de siguranță între vehicule. CONDUCEȚI PRUDENT!”, este sfatul Centrului Infotrafic.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes