Connect with us
Publicitate

Administrație

Ministrul Transporturilor: „Judeţul Braşov va deveni un nod important din punctul de vedere şi al infrastructurii”

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marţi că în anii viitori, continuând acest ritm de investiţii, judeţul Braşov va deveni un nod important din punctul de vedere şi al infrastructurii.

”În anii viitori, continuând acest ritm de investiţii, judeţul Braşov va deveni un nod important din punctul de vedere şi al infrastructurii”, a spus ministrul în şedinţa de Guvern care se desfăşoară la Braşov.

Sorin Grindeanu a precizat că sunt deja semnate contractele pe cele patru loturi de la Sibiu la Făgăraş şi urmează să se finalizeze şi studiile de fezabilitate care sunt în desfăşurare de la Făgăraş spre Braşov. El a amintit şi investiţiile pe cale ferată.

”Sunt îndesfăşurare în acest moment, pe raza judeţului, acele lucrări (..) pe tronsonul Braşov-Sighişoara, acele tuneluri care au fost executate”, a completat Sorin Grindeanu.

Publicitate

Despre A13, Sorin Grindeanu a spus că este o legătură care într-un final a fost deblocată. ”Mă aştept ca în săptămânile viitoare să finalizăm şi această licitaţie pentru studiile de fezabilitate”, a spus ministrul.

”Judeţul Braşov devine ceea ce trebuia să devină cu ani mulţi în urmă, dacă ar fi avut guvernele din urmă un ritm şi o implicare în această zonă. Braşovul ar fi devenit mai demult un hub important în acest domeniu al infrastructurii”, a afirmat ministrul Transporturilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes