Connect with us
Publicitate

Economic

Ministrul Transporturilor, despre autostrada Braşov – Bacău: „CNAIR a semnat contractul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate”

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță pe rețelele sociale că se fac pași importanți în ceea ce privește construcția Autostrăzii Brașov-Bacău. Astfel, județul Bacău va beneficia atât de autostrada Brașov-Bacău, cât și de Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău, un proiect de trafic extrem de important pentru că se leagă direct de Autostrada Moldovei.

„Un nou pas important pentru construcția Autostrăzii Brașov-Bacău (#A13)! CNAIR a semnat astăzi contractul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției celor 164 de km ai acestei autostrăzi care asigură legătura dintre Moldova și Transilvania.

Proiectantul român trebuie să finalizeze Studiul de Fezabilitate în termen de 24 de luni. Pentru acest contract are la dispoziție 81,20 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport”, anunță Sorin Grindeanu, potrivit stiripesurse.ro.

Construcția unui nou Drum Expres în România: Se leagă direct de Autostrada Moldovei

Publicitate

La începutul acestei luni, Grindeanu arată faptul că s-au avizat indicatorii pentru construcția Drumului Expres Bacău-Piatra Neamț. Acest Drum Expres va avea o lungime de 51 de kilometri, va tranzita județele Bacău și Neamț, iar în final se va lega direct cu Autostrada Moldovei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un braşovean din cei mulţi

    23 iunie, 2024 at 9:39 am

    Dar pentru Braşov-Sibiu ori Braşov-Tg. Mureş de ce nu se semnează nimic? Cine a scurtat autostrada Transilvaniei care în urmă cu 20 de ani era anunţată că va porni de la Braşov?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes