Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, incident de securitate la Braşov: A publicat imagini dintr-o fabrică de armament

Publicat

pe

Un incident de securitate major ar fi fost provocat de Claudiu Năsui prin filmarea unor fabrici de armament din Brașov. Demnitarul a postat pe o rețea de socializare imagini din interiorul clădirilor.

Publicitate

Reprezentanții ministerului au venit și cu o reacție. Aceștia susțin că ministrul a avut permisiunea directorilor de fabrică să filmeze în acele zone.

După ce ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a vizitat mai multe fabrici de armament din Brașov, acesta a dezvăluit pe o rețea de socializare și imagini din interiorul clădirilor.

A fost taxat imediat pentru gestul său și este acuzat că ar fi provocat un grav incident de securitate. Totul, din cauza faptului că, la liniile de producție din fabrici, filmarea este interzisă, pentru a nu se dezvălui informații clasificate, de importanță națională.

Publicitate

Directorul de comunicare al Ministrului Economiei a venit și cu un răspuns la acuzațiile aduse. Acesta susține că demnitarul a avut permisiunea directorilor de fabrică să filmeze în acele zone și că nu ar fi provocat niciun incident de securitate, relatează realitatea.net.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes