Connect with us
Publicitate

Administrație

Ministrul Cseke Attila, despre Autostrada Transilvaniei: Lucrările sunt mult întârziate. Suntem necredibili. Autostradă trebuie finalizată până la Braşov

Publicat

pe

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a afirmat, luni, că îşi doreşte ca Autostrada Transilvaniei să se termine pentru că România este în mare întârziere şi necredibilă în condiţiile în care aceasta trebuia finalizată în 2012.

Publicitate

Cseke Attila a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, ce proiecte de infrastructură de transport va avea în vedere împreună cu Ministerul Transporturilor.

“Mi-aş dori foarte mult ca această autostradă a Transilvaniei să se termine pentru că suntem în mare întârziere, suntem necredibili, dacă vorbim de implementarea acestui proiect care trebuia finalizat în 2012, cunoaştem problemele acestui proiect, acestei autostrăzi”, a explicat Cseke Attila.

El a mai transmis că această autostradă trebuie finalizată până la Braşov.

Publicitate

„E important ca acest proiect să continue şi să fie finalizat cât mai rapid posibil. Există acest tronson de la Târgu Mureş până la Braşov care nu este în stadiul de licitaţie, din ceea ce ştiu eu, toate celelalte sunt ori un singur tronson foarte mic încă în proiectare, restul sunt licitate şi contractate, deci acolo  lucrurile au pornit. Putem avea o perspectivă, dar va trebui să finalizăm această autostradă şi până la Braşov. Evident şi toate celelalte pentru că această legătură trebuie să existe între cele trei regiuni istorice ale României”, a mai declarat ministrul Dezvoltării.

Foto: Pro Infrastructura

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes