Connect with us
Publicitate

Economic

Ministrul Apărării a semnat contractul de finanţare pentru construirea unui nou pavilion la Spitalul Militar Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, au semnat, joi, contractele de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă, din cadrul PNRR..

Semnarea contractelor de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă, din cadrul PNRR, a avut loc în Amfiteatrul Ambulatoriului Clinic Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), de ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila și de ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr.

Alexandru Rafula a semnat, împreună cu reprezentanții spitalelor și autoritățile locale, pentru Centrul de diagnostic și tratament al Tuberculozei Zerlendi, București – spital nou, Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, pentru construirea Centrului de Psihiatrie pediatrică în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, pentru o policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie, în Constanța – spital nou și pentru construirea unui corp nou – Departament sănătatea mamei și copilului, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat pentru Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu – pavilion politraumă, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești – pavilion politraumă, Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ştefan Odobleja” Craiova – pavilion politraumă și Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” Brașov – pavilion politraumă.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes