Connect with us
Publicitate

Turism

Ministerul Turismului invită turiștii în județul Covasna, unde are şi Regele Charles mai multe case care pot fi închiriate: „Au fost menţionate în revista americană „Vanity Fair” ca fiind printre cele mai frumoase proprietăţi din lume”

Publicat

pe

Ministerul Economiei și Turismului le recomandă românilor, drept destinație de vacanță, județul Covasna, menționând faptul că însuși suveranul Marii Britanii, Regele Charles, are o reședință în această regiune a României.

Publicitate

Într-o postare pe Facebook, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului le recomandă turiștilor să meargă în Transilvania, în Valea Zălanului.

“Acest sat cu o puternică influență tradițională secuiască, situat în comuna Malnaș din județul Covasna captivează pasionații de turism rural atât prin frumusețea peisajului natural, cât și prin arhitectura tradiţională a caselor.

Valea Zălanului l-a cucerit prin autenticitatea sa inclusiv pe Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, care a cumpărat aici case vechi ce au fost restaurate şi transformate în reşedinţă de vacanţă, deschise pentru toți vizitatorii atunci când suveranul nu este prezent.

Publicitate

Proprietățile sale pot fi închiriate de către turiști, fiind menționate inclusiv în revista americană “Vanity Fair” ca fiind printre cele mai frumoase proprietăţi din lume.

Totodată, în anul 2023, la puțin timp după încoronarea sa ca suveran al Regatului Unit, Regele Charles al III-lea a venit, pentru câteva zile, într-o vizită privată la reședința sa din Valea Zălanului.

Vă invităm să descoperiți acest loc de poveste înconjurat de păduri, care vă va încânta prin intermediul faunei sălbatice, a bucatelor tradiționale, a modului simplu și frumos de viață”, menționează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes