Connect with us
Publicitate

Eveniment

Militarul care şi-a pierdut viaţa pe Aerodromul Ghimbav a fost condus pe ultimul drum. A murit după un salt cu paraşuta

Publicat

pe

Publicitate

Luni, militarul Florin Ștreangă și-a pierdut viața pe Aerodromul Ghimbav. Astăzi, 9 decembrie, bărbatul a fost înmormântat la Mangalia, transmite wowbiz.ro.

Florin Ștreangă și-a pierdut viața pe Aerodromul Ghimbav luni, după executarea unor salturi cu parașuta. Astăzi, 9 decembrie, militarul a fost condus pe ultimul său drum, fiind înmormântat în Mangalia. Cu lacrimi în ochi și ultimele puteri, zeci de persoane au fost prezente la evenimentul tragic. Din nefericire, în urma sa, militarul Ștreangă a lăsat o întreagă familie, o soție și doi copii.

Florin Ștreangă, maistrul militar clasa a II-a, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, era încadrat la MapN din anul 1993. Astăzi, 9 decembrie, a fost înmormântat în Mangalia, după ce s-a stins din viață luni, pe Aerodromul Ghimbav.

Publicitate

Bărbatul avea vârsta de 49 de ani și a murit în timp ce executa salturi cu parașuta. Din nefericire, în timpul acestora, militarul a suferit un atac de cord.

Militarului i s-a acordat primul ajutor la fața locului, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Brașov, acolo unde a fost operat de urgență. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, Florin Ștreangă a decedat.

Anunțul trist a fost făcut de către colegii militarului de la Forțele Navale pentru Operații Speciale, pe pagina de Facebook.

„Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale.

Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

MM II Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MApN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.

Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile.

Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia.

Funerariile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia.

Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace.”, a fost mesajul transmis de către colegii lui Florin.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes