Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Militarii din Covasna pregătesc o expediție în Munții Bucegi, de Ziua Drapelului

Publicat

pe

Pentru a marca Ziua Drapelului Național, din 26 iunie, militarii din Garnizoana Sfântu Gheorghe îi invită pe civili să li se alăture într-o nouă expediție „CRUCEA COMEMORATIVĂ A EROILOR ROMÂNI DIN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL”.

Marșul începe mâine, la ora 9, la Complexul Sportiv Piatra Arsă, și nu presupune o pregătire fizică deosebită a participanților.

Militarii își propun, prin această acțiune, să omagieze eroii ce s-au jertfit pentru patrie, precum și să promoveze unui stil de viaţă.

„Este un traseu de dificultate scăzută spre medie, nu presupune un efort fizic deosebit, cu diferență mare de altitudine, se pleacă de la Complexul Sportiv Piatra Arsă, cabana Babele, Crucea Eroilor și se coboară pe Bârna Mare a Caraimanului înapoi la Complexul Sportiv Piatra Arsă. Un traseu care, în mod normal, ar trebui să dureze 4-5 ore”, spune Reprezentantul organizatorilor, lt. col. Mihai-Liviu Gaiţă, potrivit radiomures.ro

Publicitate

Militarii vor desfășura drapelul tricolor timp de câteva minute, la „Crucea Comemorativă a Eroilor Români din Primul Război Mondial”, după care va fi ridicat pe catarg, la Sfântu Gheorghe, de „Ziua Drapelului Național”, 26 iunie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes