Connect with us

Fapt divers

Mihaela Gros revine cu un nou proiect, exclusiv pe Brasov.net: „Misha merge mai departe”

Publicat

pe

Oameni faini, care fac diferența, locuri uitate dar spectaculoase și mentalități ce vor schimba ușor ușor fața gri a României! Pe toate le veți descoperi în proiectul „Misha merge mai departe”, semnat Mihaela Gros, începând de astăzi, în exclusivitate pentru Brasov.net. 

Misha sau Mihaela Gros, așa cum o știe toată lumea este o jurnalistă de televiziune pasionată de content de calitate, mamă a două fetițe superbe, ce are ca hobby-uri oamenii, muzica și călătoriile.

Misha merge mai departe este producția ce vă face cunoștință cu oameni care reușesc lucruri miraculoase, care schimbă în bine locurile în care traiesc. Curajoși, care au un vis si nu se dau bătuți până nu îl transformă în realitate.

Mâncarea bună și compania potrivită sau ceea ce ne aduce pe noi împreună.

Bucătari, ponturi gourmet și locuri fermecătoare sunt subiectele unei serii de producții video pe care Concept 4 You o aduce cititorilor platformei noastre.

Pentru început, Misha va intra în bucătăriile unor femei excepționale, încercând să afle cum mâncarea devine educație, tradiție, artă și cultură.

În primul episod descoperim Punctele gastronomice locale. Sau cum să faci să mănânci și organic și gustos și departe de lumea dezlănțuită. Nu cu bani foarte multi și după rețete străvechi reinterpretate, dar suficient de românești încât să îți lase gura apă. Și cu oameni faini și primitori. Și să ajuti, dacă se poate, o comunitate mică si plină de speranțe.

Misha merge mai departe – o călătorie prin frumosul nostru Brașov, alături de brașoveni extraordinari!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes