Connect with us
Publicitate

Economic

Miele investeşte 4 milioane de euro în noi echi­pamente la fabrica de componente electronice din Braşov

Publicitate

Publicat

pe

Miele dezvoltă producţia de la Braşov unde reali­zea­ză subansambluri elec­tro­nice pentru electro­casnice, in­ves­tind atât în echi­pamente noi la fabrica deja existentă, cât şi în dezvoltarea unei noi hale.

Publicitate

”În acord cu rezultatele obţinute şi cu creş­terea cifrei de afaceri de la an la an, pen­tru 2021 avem prevăzut şi aprobat în bu­get o investiţie de 4 mil. euro pentru echi­pa­mente de producţie. Aceste echipamente vor ajuta la creşterea capacităţii de pro­ducţie din a doua parte a anului. Tot în acest an, continuând planurile de dez­vol­tare pe termen mediu şi lung ale companiei, vom demara procedurile pentru construcţia unei noi hale de producţie cu spaţii aferente de birouri, având ca termen propus de fi­nalizare sfârşitul anului 2023”, spune Florin Mureşan, director general al fabricii Miele din Braşov, citat de Ziarul Financiar.

În pofida turbulenţelor generate de pandemie, Miele Tehnica, firma care operează fabrica de la Braşov, a încheiat anul cu o creştere de peste 10% a cifrei de afaceri faţă de anul 2019. În acel an compania a obţinut afaceri de 292 mil. lei, plus 13,6% comparativ cu 2018, cu un total de 277 de salariaţi. Miele are 16 fabrici dintre care 8 pe piaţa mamă în Germania, două în Italia şi câte una în Austria, România, Cehia, Polonia şi China. Nemţii au pe piaţa locală şi activităţi de retail, dar acestea sunt operate separat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes