Connect with us
Publicitate

Administrație

Microbuz electric, stații de încărcare pentru maşini electrice şi automate de bilete cu sistem e-ticketing la Vama Buzăului

Publicat

pe

Un microbuz electric, două stații de încărcare pentru autovehicule electrice și automate de bilete prin sistem e-ticketing vor fi achiziționate de administrația locală a comunei Vama Buzăului, cu fonduri obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Publicitate

A fost deja depusă documentația necesară în acest sens.

“Acest microbuz electric cu siguranță va fi operat de către operatorul metropolitan RAT Brașov, care funcționează și în momentul de față pe linia 540 Brașov – Vama Buzăului și retur. În felul acesta, să spunem așa, respectăm condițiile și criteriile de certificare pe care comuna Vama Buzăului le are. Vă reamintesc că suntem prima localitate certificată pe sustenabilitate din România”, a precizat primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaș, pentru Radio România Braşov FM.

Valoarea totală a investițiilor ce vor fi realizate prin intermediul proiectelor depuse este de aproximativ o jumătate de milion de euro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes