Connect with us
Publicitate

Sport

Micii înotători brașoveni, rezultate bune la concursul Open Swim. Locul 1 în clasamentul sportivilor nelegitimați

Publicat

pe

Școala pentru sănătate prin mișcare SANpitic din Brașov a participat duminică, 7 mai 2023, la concursul de înot Open Swim, organizat la Clubul Floreasca din București.

Concursul a avut două secțiuni: una destinată sportivilor legitimați și una celor nelegitimați. În clasamentul sportivilor nelegitimați, echipa SANpitic 1 a obținut locul 1 (cu 4.825 metri înotați), iar echipa SANpitic 2 locul 4 (cu 3.660 metri înotați). Fiecare din cele două formații a avut câte 10 copii în componență, care au înotat câte 10 minute fiecare, la final cumulându-se distanța totală. La întrecerea din capitală au fost prezente 5 cluburi din țară și fiecare dintre acestea au înscris la start mai multe echipe.

Cu vârste cuprinse între 5 ani și 13 ani, micuții înotători din Brașov sunt pregătiți de conf. dr. Roxana Buzescu și prof. univ. dr. Silviu Cioroiu (antrenor maestru de înot, cadru didactic al Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane).

„Participarea la astfel de concursuri, destinate sportului de masă, este extrem de importantă pentru menținerea copiilor în jocul practicării consecvente a exercițiului fizic, sub orice formă. Felicit pe această cale toți părinții care își îndrumă copiii să practice regulat sportul de masă! Este un pas sigur spre menținerea sănătății!”, declară prof. univ. dr. Silviu Cioroiu.

Publicitate

Următoarea competiție de acest gen la care înotătorii de la SANpitic vor lua parte va avea loc, cel mai probabil, în cursul lunii iunie, la Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes