Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Micii braşoveni se lansează la New York. „Litălșii” trec oceanul şi ajung pe Broadway

Publicat

pe

Carmolimp, un producător de carne din Brașov, a investit peste 1,5 milioane de euro în dezvoltarea gamei de mici „Litălși”, care va fi lansată luna viitoare oficial la New York, transmite Adevărul.

Produsul este destinat pieței din România, dar va fi lansat la evenimentul Romania Day, care va avea loc pe 16 iunie în New York, pe celebra stradă Broadway.

„E timpul să ducem cele mai interesante produse tradiționale românești în inima unuia dintre cele mai populare orașe din lume – New Yorkul. Practic, vom închide Broadway pentru o zi și vom scoate în prim-plan cultura românească și tradiționalii mici. Vrem să deschidem și o nouă piață pentru micii cu care noi suntem atât de obișnuiți, dar pe care americanii abia acum îi descoperă. Totuși, ne vom axa pe dezvoltarea pe piața românească, care va fi baza acestui business. În România vrem să construim cel mai puternic brand de mici din piață, care vine la pachet cu un sistem de francizare și cu o aplicație de livrare și promovare a businessului”, a declarat Valentin Soneriu, director Carmolimp.

El a adăugat că proiectul a pornit mai mult ca o glumă, „din dorința de a face lucrurile altfel”.

Publicitate

Evenimentul Romania Day on Broadway a debutat în anul 2000 și este la a XXIII-a ediție, fiind organizat în parteneriat cu Ambasada României din Statele Unite ale Americii, Consulatul General al României din New York și Institutul Cultural Român.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ainstain 2

    20 mai, 2024 at 12:53 pm

    Mici e multi. Astia se numesc mititei.
    Da ce mai conteaza. Bine ca ie buni cu mustar si bericioaice .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes