Connect with us
Publicitate

Social

METRO nu mai vinde magazinele din Brașov. A anulat vânzarea magazinelor din România și Slovacia, o tranzacție estimată la 200 de milioane de euro

Publicitate

Publicat

pe

18 magazine METRO din România și Slovacia urmau să fie vândute într-un proces de sale-and-leaseback în valoare de 200 de milioane de euro. Metro AG a anulat vânzarea, scrie publicația PropertyEU.

Publicitate

Jumătate din portofoliu este reprezentat de nouă magazine de pe plan local, o ofertă evaluată la 100 de milioane de euro.

METRO a realizat în 2019 o tranzacție similară, atunci când a vândut 11 magazine din Polonia, Ungaria și Republica Cehă. Magazinele au fost cumpărate de francezii de la LFPI într-o tranzacție de tip sale-and-leaseback, evaluată la peste 250 de milioane de euro.

Primul magazin METRO Cash & Carry a fost deschis în Romnia în octombrie 1996, și a fost prima companie care a introdus pe piaţa din România un nou sistem de vânzare – cash&carry. Rețeaua retailerului numără 30 de centre de distribuție, inclusiv cinci magazine METRO Punct, cu o suprafaţă totală de vânzare de aproximativ 190.000 de mp.

Publicitate

METRO operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajați în întreaga lume. În exercițiul financiar 2018-19, METRO a generat vânzări de 27,1 miliarde de euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes