Connect with us
Publicitate

Eveniment

„Metoda Accidentul” încă funcţionează la Braşov. O bătrână din Hârseni a plătit 6.000 de euro unor bărbaţi care i-au spus că nepoata ei e în stare gravă la spital după un accident

Publicat

pe

Publicitate

O bătrână în vârstă de 83 ani din Hârseni a fost păcălită de trei tineri cum că nepoata ei ar fi avut un grav accident auto. Bătrâna păcălită prin „Metoda Accidentul” a dat nu mai puţin de 6.000 de euro unui bărbat care a pretins aceşti bani pentru ca nepoata să fie operată de urgenţă. Bătrâna a fost sunată de mai multe ori astfel că a crezut cele spuse de infractori şi a dat banii unui bărbat cu care s-a văzut.

„Polițiștii au identificat autorii faptei ca fiind 3 tineri, cu vârste cuprinse între 20 ani și 24 ani din județul Vrancea. Astfel au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost depistate persoanele în cauză. În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

După reţinere, instanța de judecată a emis două mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru doi dintre tineri, pentru al treilea tânăr fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes