Connect with us
Publicitate

Util

Meteorolog: „De Crăciun vom avea o vreme care să ne ducă cu gândul mai degrabă la o zi de Paște”

Publicat

pe

Publicitate

După câteva zile friguroase, temperaturile vor fi în creștere, iar de Crăciun vom avea parte de vreme de primăvară. Vor fi temperaturi maxime de 14-15 grade, mai potrivite pentru o zi de Paște, spune Gabriela Băncilă, director în ANM. Totuși, vremea se va mai răci apoi, iar Revelionul va veni cu temperaturi normale pentru luna decembrie, spun prognozele meteorologilor.

„Temperaturi maxime mai ridicate, între 4 și 14 grade, pentru ziua de Crăciun. Este posibil să asistăm și la înregistrarea unor temperaturi puțin mai ridicate decât aceste 14 grade pentru ca, ulterior, după Crăciun, să existe o tendință treptată de scădere a temperaturilor. Cel puțin asta se conturează în momentul de față”, a spus Băncilă la Digi24.

„Există destul de multe discordanțe în unele perioade între prognozele pe care le propun materialele pe care le folosim. O astfel de instabilitate există în soluțiile de prognoză pentru perioada dintre Crăciun și Revelion. Tendința aceasta ar fi, de menținere în primă fază a unor temperaturi mai ridicate, decât în mod normal, pentru ca ușor-ușor acestea să scadă”, a explicat ea.

„Dacă vom ajunge să vorbim despre temperaturi normale, cu aproape 10 grade mai coborâte decât cele pe care le vom înregistra în perioada Crăciunului și care ne duc cu gândul mai degrabă la o zi de Paște, de sfârșit de martie – început de aprilie”, a adăugat meteorologul.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes