Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Mesajul unui medic israelian, angajat la Spitalul Judeţean Braşov, la secţia ATI, către fiul său nenăscut: „Aici încă nu este pace, nu este iubire, nu este liniște și nici dreptate”

Publicat

pe

Medicul israelian Amin Zahra, activând în secția ATI a Spitalului Județean Brașov, a trimis un mesaj emoționant către copilul său care urmează să se nască, pe fondul conflictului militar dintre Israel și Fâșia Gaza.

Publicitate

Amin Zahra, medic născut în Ierusalim, a venit în România pentru studii acum 13 ani. A urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara și, astăzi, este medic Specialist în Anestezie și Terapie Intensivă la Spitalul Județean Brașov. De asemenea, de trei ani, Amin este și cetățean român, transmite redactia.ro.

Acesta a adresat un mesaj profund și emoționant copilului său care urmează să vină pe lume, reflectând asupra conflictelor și disensiunilor lumii în care va crește. „Aici încă nu este pace, nu este iubire, nu este liniște și nici dreptate”, a scris el.

„Dragul meu copil nenăscut, dacă mă auzi ți-aș spune să mai stai acolo unde ești, să îți mai amâni puțin venirea pe aceasta planetă. Pentru cât timp, nici eu, nici nimeni de aici nu știe.

Publicitate

Aș vrea să îți pot spune că viața e frumoasă și că aici e iubire, pace și înțelegere. Aș vrea să te pot asigura că vei fi la adăpost și ca nimeni nu-ți va face rău, că vei trăi o viață de poveste și că vei crește neștiind suferința. Aș vrea sa îți pot arată frumusețile acestei planete și tot ceea ce Dumnezeu a creat pentru oameni.

Dar…oamenii nu mă lasă. Aceiași oameni care iau în râs viața, bunătatea, inocența.

Sunt și oameni buni, copilul meu, așa cum as vrea sa fii și tu, doar că cei buni și blânzi și recunoscători sunt cei care pierd mereu jocul pe această planeta, sunt cei care cunosc durerea, de care eu aș vrea sa te feresc.

Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate. Aici e încă haos și oamenii nu-și înțeleg încă menirea și sensul. Aici sunt lupte de putere și orgolii nemăsurate care dor și ucid.

Așa că, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi până și asta am uitat. Tata”, a scris medicul, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes