Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mesajul tulburător pe care l-a transmis femeia care şi-a dat foc în Poiana Braşov: „Fraţi români care vă iubiţi ţara, treziţi-vă! Eroii noştri nu-s lăsaţi să-şi doarmă somnul de veci binemeritat!”

Publicat

pe

După trei săptămâni de la tragicul eveniment care a îngrozit tot Braşovul, când mama unui copil mort la Revoluţie şi-a dat foc pe drumul vechi de Poiană. Procuratura a făcut public mesajul pe care femeia îl avea lângă ea atunci câng şi pus capăt zilelor. 

Publicitate

Femeia a tras un semnal de alarmă că duă 33 de ani de la Revoluţie nu s-a făcut nimic în priminţa celor care au participat la scăparea României de sub regimul comunist.

Iată mesajul pe care la scris doamna pe o pancardă:

„În semn de protest după 33 de ani de suferinţă, durere, umilinţă, batjocvură, azi pun capăt umilinţei chiar cu preţul vieţii.

Publicitate

Trag un semnal de alarmă în memoria Eroilor, Răniţilor, Reţinuţilor.

Vrem proclamaţia, puncul 8 de la Timişoara. Revoluţa este a noastră nicidecum a comuniştilor ce ne-au furat-o.

Ilici Iliescu, torţionarul, criminalul, ce ne-a ucis copilaşii.

Eroii răniţi reţinuţi au merite deosebite, nu luptătorii şi revoluţionarii. Ei şi-au vărsat sângele pentru libertate.

Ei au fost împuşcaţi strigând jos comunismul, vrem liberate. Ei au fost bătuţi, batjocoriţi, umiliţi şi reţinuţi de comunişti, nu luptătorii şi revoluţionarii.

Publicitate

Pentru ce au ei merite deosebite cu rol determinant?

Asta e umilinţa părinţilor, copiilor, soţilor şi soţiilor.

Fraţi români care vă iubiţi ţara, treziţi-vă. E momentul să ne câştigăm meritul Revoluţiei României din Decembrie 1989.

Eroii noştri nu-s lăsaţi să-şi doarmă somnul de veci binemeritat!”

 

Procurorii au demarat o anchetă şi au început urmărirea penală în acest caz

„La data de 25 mai 2023, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov au dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, prevăzută de articolul 192 alineatul 1 Cod Penal, situația de fapt reţinută fiind următoarea:
La data de 25 mai 2023, o persoană de sex feminin în vârstă de 66 de ani s-ar fi autoincendiat pe drumul forestier cunoscut drept <<Drumul Vechi>> din zona Poiana Mică, situat pe raza Staţiunii Poiana Braşov, ulterior decedând.
La faţa locului, în proximitatea victimei, a fost identificată o bucată de carton de culoare albă, care avea lipită o panglică în culorile drapelului naţional pe colţul din stânga-sus. Alături de prezentul comunicat, facem public conţinutul mesajului inscripţionat.” au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes