Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Mesajul emoţionant de mulţumire al unui braşovean către jandarmul care i-a salvat viaţa: „O secundă din viața ta, mi-ai dat-o mie!”, spune după două săptămâni de comă şi o lungă perioadă de convalescenţă

Publicat

pe

„O secundă din viața ta, mi-ai dat-o mie!

Secunda s-a transformat într-o viață frumoasă alături de familia mea, de prieteni, de toate bucuriile pe care puteam să le pierd dacă nu îmi dădeai secunda ta de atenție, dragă domnule plutonier adjutant Frigioiu Alex și pentru asta îți mulțumesc! Mi-ai salvat viața, ești eroul meu și al tuturor celor ce te cunosc și ai dat un adevărat sens meseriei de jandarm. (…) După 5 săptămâni spitalizate (2 săptămâni în comă) și o lungă perioadă de convalescență am reușit să-mi revin complet și să vin să-i mulțumesc personal eroului meu! Un exemplu de urmat pentru toți!

Cu tot respectul și recunoștință”.

Aceste cuvinte impresionante au fost trimise de domnul Mîndru Marius, unui jandarm angajat la IJJ Braşov, plutonier adjutant Frigioiu Alexandru, jandarm montan în Poiana Brașov.

Publicitate

În urma unui apel la 112 primit în data de 09 aprilie 2020, prin care jandarmii au fost informați că un autoturism de deplasează haotic pe o stradă din Stațiunea Poiana Brașov, jandarmul s-a deplasat la locul indicat de apelant pentru a verifica cele sesizate. Ajuns acolo nu a găsit niciun autoturism și a început să patruleze prin zonă. La scurt timp a observat un autoturism parcat și s-a apropiat pentru a-l verifica. De cum s-a apropiat de mașină a observat o persoană la volan, dar care era incoerentă. Alex și-a dat seama că acesta are probleme grave de sănătate, nu a stat o clipă pe gânduri și a solicitat ajutor medical specializat de urgență. După stabilizarea la fața locului persoana a fost transportată la spital și după o perioadă îndelungată de convalescență Marius și-a revenit și duce o viață normală acum.

Acum a simțit nevoia să-i mulțumească salvatorului său.

„Ne mândrim cu colegul nostru și credem cu tărie că aceasta este cea mai mare satisfacție a muncii noastre! O misiune este îndeplinită pe deplin când cetățenii sunt în siguranță!!!”, a transmis IJJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes