Connect with us
Publicitate

Social

Mesajul emoţionant al colegilor Alexandrei, de la Spitalul de Copii Braşov, după moartea brutală de care a avut parte: „Făptura ei ne va fi mereu alături”

Publicat

pe

Publicitate

Un mesaj emoţionant şi plin de tristeţe a fost postat în memoria Alexandrei, fata ucisă cu sânge rece, ieri, la Bran, de către colegii ei de la Spitalul de Copii Braşov. Oamenilor din colectivul spitalului nici acum nu le vine să creadă că Alexandra a plecat atât de repede dintre ei, şi într-un mod atât de brutal. 

Colegii ei deplâng pierderea şi spun cu o vor uita niciodată. Mai mult spun că a lăsat un gol imens în spital, mai cu seamă că era o asistentă profesionistă şi mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă lucra într-o secţie unde ajung copii extrem de bolnavi, la hemato-oncologie.

„E multă liniște dar și mai multă durere căci ne-am strâns cu toții, noi ce i-am fost colegi și prieteni din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, Brașov, din nou să deplângem plecarea din mijlocul nostru a colegei noastre Pepene Alexandra Ioana. A plecat prea repede dar mai ales prea dureros și mult mult prea brutal. Ne-a lăsat înmărmuriți și îndurerați. Ce cuvinte ar putea exprima ceea ce, ea a reprezentat pentru noi toți, dar mai ales pentru colectivul din care făcea parte?

Că era tânără și frumoasă asta am putut vedea și știam cu toții, dar noi mai știam și că frumusețea și delicatețea chipului ei oglindea frumusețea sufletului ei. Știam, în nopțile și zilele pline de zbucium ale secției de hemato-oncologie că o găseai și pe ea liniștită, profesionistă, mereu cu un zâmbet și mai ales mereu cu un cuvânt de speranță pentru copiii atât de bolnavi dar în egală măsură și pentru noi, ceilalți, părinți și medici. E greu să scriu despre Alexandra la timpul trecut când de fapt mereu credeam, că viitorul îi stă în față. Deși a plecat între stelele ocrotitoare și blânde făptura ei ne va fi mereu alături amintindu-ne că deși putem ucide cu brutalitate frumosul, delicatețea, omenia, bunătatea ele nu vor fi niciodată uitate.

Publicitate

Draga mea, nu te vom uita niciodată dar mai ales nu vom uita dăruirea ta în îngrijirea copiilor.

Dumnezeu să îți ocrotească drumul și calea în Lumină.”, este mesajul pe care colegii Alexandrei l-au postat pe pagina de Facebook a Spitalului de Copii Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes