Connect with us
Publicitate

Administrație

Mesaj Ro-Alert trimis brașovenilor, în contextul creşterii accelerate a numărului de cazuri Covid-19

Publicat

pe

Publicitate

Un nou mesaj Ro-Alert a fost emis de autoritățile din România. Acesta a fost trimis tuturor cetățenilor din Brașov, având în vedere faptul că rata de incidență a municipiului continuă să crească într-un ritm accelerat.

„În contextul creşterii accelerate a ratei de infectare la nivel naţional cu virusul SARS COV-2, pentru protejarea sănătăţii dumneavoastră şi a celor din jur, informaţi-vă din surse oficiale şi respectaţi măsurile igienico-sanitare şi de distanţare fizică. alegeri să vă vaccinaţi acum împotriva Covid-19! DSU. fiipregatit.ro, vaccinare-covid.gov.ro”, este mesajul transmis prin Ro-Alert.

14.744 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate miercuri în România, țara noastră înregistrând 328 de decese, un record absolut pentru o singură zi, potrivit datelor oficiale de miercuri. De asemenea, sunt trei decese anterioare care au fost înregistrate acum.

În municipiul Brașov rata de infectare înregistrată astăzi, 6 octombrie, este de 5,81 la mia de locuitori. În ultimele 24 ore au fost descoperite 426 noi cazuri de SARS-CoV2 în județul Brașov.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes