Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Mesaj emoţionant al Jandarmeriei Braşov în memoria plutonierului major, înjunghiat cu sânge rece: „Un camarad de ispravă, un bun coleg, un jandarm dedicat profesiei”

Publicat

pe

Publicitate

Un mesaj de condoleanţe emoţionnt a transmis Jandarmeria Braşov în memoria plutonierului major care şi-a pierdut viaţa autând un prieten atunci când a fost atacat cu un cuţit. 

Radu Filip Marian a fost înjunghiat cu sânge rece atunci când a sărit în apărarea prietenului său care a fost atacat cu un cuţit. Bărbatul de 38 de ani şi-a dat viaţa pentru prietenul lui.

„Cu profund regret deplângem pierderea colegului nostru, Plutonier major RADU Filip Marian, care mult prea tânăr și mult prea devreme a plecat dintre noi!

Un camarad de ispravă, un bun coleg, un jandarm dedicat profesiei, care s-a alăturat echipei „oamenilor de arme” la numai 22 de ani și a fost vreme de peste 16 ani în slujba cetățenilor.

Publicitate

Suntem alături de familia sa greu încercată și, împreună, ne rugăm ca sufletul său să fie așezat în rândul celor drepți, în marea oaste cerească a jandarmilor.

Înmormântarea cu onoruri militare va avea loc în data de 29 martie a.c., începând cu ora 13:00, la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena Râșnov.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Marian!!!”, a transmis Jandarmeria Braşov pe pagina de Facebook

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes