Connect with us
Publicitate

Economic

„Mercure Brașov Center”, un nou hotel de patru stele, se va deschide în 2025 în inima orașului Brașov

Publicat

pe

ARO Palace S.A., în parteneriat cu Accor, lider global în domeniul ospitalității, anunță deschiderea Mercure Brașov Center, un hotel de patru stele, în cadrul fostului Hotel Capitol Brașov. Acesta va fi transformat complet și redeschis la sfârșitul anului 2025, iar investitorul majoritar ARO Palace S.A. este Transilvania Investments, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România.

Hotelul Mercure Brașov Center, aflat în inima orașului, va oferi o experiență completă și autentică a regiunii. Este situat în apropiere de obiectivele culturale ale orașului, zonele comerciale și opțiunile de divertisment, conferindu-i o poziție excelentă. Călătorii vor fi cazați în 181 de camere spațioase, inclusiv 28 de suite, și vor avea acces la un restaurant à la carte, un lobby bar și șase săli de conferințe versatile.

În urma acestei transformări, hotelul va deveni un punct de atracție pentru turiștii interni și internaționali. Brașovul contribuie semnificativ la dezvoltarea turismului și a schimburilor culturale, prin peisajele sale superbe, istoria bogată și apropierea de Munții Carpați. Reintegrarea în circuitul turistic și promovarea industriei hoteliere reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea orașului.

Parteneriatul dintre Accor și ARO Palace S.A., deținut de Transilvania Investment, are ca scop îmbunătățirea calității cazărilor în zona Brașovului și reprezintă o mare oportunitate pentru ambele părți. Cătălina Toma, Accor Development Director for Romania, Bulgaria, Moldova, afirmă: „Să ne unim forțele cu unul dintre cei mai mari și mai prestigioși jucători din domeniul ospitalității din România – ARO Palace – este o mare oportunitate și o onoare pentru Accor”.

Publicitate

Implementarea investiției va începe în primul trimestru al anului 2024, iar Aro Palace își propune ca până la sfârșitul acestui an să obțină toate autorizațiile și să selecteze furnizorii. Scopul final este crearea unei sinergii între oferta hotelului Mercure Brașov Center și cea a hotelului Aro Palace, astfel încât turiștii să aibă acces la servicii de cazare diversificate în portofoliul companiei.

Mercure Hotels se extinde astfel în România, cu peste 943 de unități hoteliere în peste 60 de țări și peste 125.341 de camere la nivel global. Brandul se distinge prin serviciile personalizate și inspirația locală, oferind o experiență autentică a regiunii în care se află fiecare hotel.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes