Connect with us
Publicitate

Politics

Membri noi în PSD. Fostul viceprimar al Brașovului și actualul primar din Făgăraș s-au alăturat Partidului Social Democrat

Publicat

pe

Organizația județeană a PSD Brașov a cooptat doi membrii noi cu ajutorul cărora speră să își consolideze imaginea și capitalul electoral. Mihai Costel, fostul viceprimar al Brașovului și Gheorghe Sucaciu, actualul primar din Făgăraș, care până acum a fost independent, sunt cele mai noi achiziții ale Partidului Social Democrat.

Publicitate

Mihai Costel a fost președintele Partidului Mișcarea Populară, iar în 2016 a devenit viceprimar al Brașovului. Înainte să facă parte din executivul primăriei, Costel a fost consilier local timp de două mandate. Este absolvent al Facultății de Drept și Sociologie din cadrul Universității Transilvania, am terminat Masterul la Facultatea de Drept, specializarea Sisteme de Drept și Instituții Publice Comunitare și am urmat cursurile Universității A Coruna din cadrul Centrului de Studii Europene (Spania) în domeniul Drept Internațional Umanitar.

„De ce alt partid? De ce PSD? M-am pus întotdeauna în slujba comunităţii, cu pasiune şi dedicare. Am demonstrat că sunt un om politic implicat şi capabil, am arătat ce pot şi ce vreau să fac pentru Braşov şi braşoveni, atât din postura de viceprimar sau consilier local, cât şi cea de simplu cetăţean. Am pornit multe proiecte în perioada când am lucrat în administraţie şi nu vreau să mă opresc aici. Până acum, am avut experienţa partidelor mai mari sau mici, însă pentru a demonstra ce pot face în slujba comunităţii, am nevoie de o susţinere bună şi de stabilitate. Am ales PSD pentru că este un partid mare, care, indiferent de locul unde s-a aflat – opoziţie au putere, a fost un partid cu un grad bun de încredere, fiind mereu aproape de necesitățile oamenilor și care a promovat măsuri pentru populație de fiecare data când s-a aflat la guvernare. Acum, la Braşov, consider că PSD are o echipă stabilă, cu mulţi tineri – şi aici îi pot nominaliza pe liderul partidului Marius Dunca, Roxana Mînzatu, Lucian Pătraşcu și lista poate continua. Împreună putem schimba multe idei preconcepute şi paradigme”, a declarat Mihai Costel, fost viceprimar al municipiului Brașov.

Gheorghe Sucaciu a ajuns la cârma primăriei Făgăraș în 2016, atunci când a câștigat primul său mandat în calitate de independent. Și-a păstrat statutul apolitic și la următoarele alegeri locale din 2020 atunci când a fost reales în fruntea orașului.

Publicitate

„La PSD am găsit cu adevărat sprijin. Prin susținerea acordată de domnul președinte Marcel Ciolacu și de domnul Marius Dunca, Strategia de dezvoltare durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului țintește o alocare de peste 600 de milioane de euro. Vreau să fac politică în folosul cetățenilor și vreau să construiesc. Consider că alături de echipa PSD Brașov pot duce la îndeplinire cât mai multe proiecte în folosul locuitorilor din municipiul Făgăraș, dar și din județului Brașov”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes