Connect with us
Publicitate

Social

Medicii din Brașov s-au vaccinat: „Este singura metodă de a trece peste această pandemie. În acest moment nu există alt tratament”

Publicat

pe

Spitalele private din Brașov joacă un rol important în campania de vaccinare. Din cele 12 centre de vaccinare din oraș, patru sunt în spitale private – sunt vaccinate cadrele medicale care lucrează acolo, dar și personalul din alte spitale, scrie Mediafax.

Publicitate

„A fost ok, nu a durut, ca o înţepătură normală. Este singura metodă de a trece peste această pandemie, în acest moment nu există alt tratament”, a spus, pentru Mediafax, Cristian Popescu, un medic ce a ales să se vaccineze.

„A fost voluntar, un act normal pentru o unitate care asigură îngrijiri de sănătate. De data asta nu (a fost complicată birocrația – n.red.), vă spunem sincer că am colaborat extrem de bine cu DSP-ul”, a spus Cristina Pușcașu, medic infecționist.

Medicii din Brașov spun că vaccinarea înseamnă și condiții de siguranță pentru pacienți, mai ales pentru cei care au boli grave.

Publicitate

„Pacienții cu cancere care repezintă 90% din pacienții spitalului nostru au avut o frică în a se adresa spitalelor şi o frică în a-şi continua tratamentele care sunt grele şi mulţi dintre ei nu au venit la timp”, a declarat Liviu Bosînceanu, medic primar de chirurgie toracică.

Sursa: Mediafax

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes