Connect with us
Publicitate

Eveniment

Medic fals, arestat de poliţiştii braşoveni. Se dădea drept doctor cardiolog şi cerea bani şi bijuterii de la pacienţi

Publicat

pe

Un medic fals a fost arestat de poliția din Făgăraș, după ce a înșelat mai multe persoane, cărora li s-a prezentat ca fiind medic cardiolog.

Publicitate

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din județul Dâmbovița, ar fi primit suma de 7.000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecțiuni locomotorii. De asemenea, acesta ar fi înșelat anterior alte două persoane cu afecțiuni medicale, cărora le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a și primit de la acestea.

După ce au primit o sesizare, polițiștii din Făgăraș au început o anchetă și au reușit să identifice falsul medic. Acesta a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov. În cursul zilei de astăzi, 13 iulie, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Medicul fals este acuzat de trei infracțiuni de înșelăciune. Cercetările sunt continuate de poliția din Făgăraș, sub coordonarea procurorului de caz.

Publicitate

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş, şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin. 1, 4 lit. e Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului DRĂGAN IONUŢ, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.07.2023 până la data de 11.08.2023 inclusiv, a inculpatului: – DRĂGAN IONUŢ pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prev. de art. 244, alin. 1 şi alin.2 din Cod Penal; Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul DRĂGAN IONUŢ, în sumă de 340 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 13 iulie 2023 ora 15:30.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes