Connect with us
Publicitate

HealthTalk

MedEuropa a inaugurat a doua clinică de oncologie la Brașov

Publicat

pe

Clinicile Affidea – MedEuropa au organizat pe 2 iulie, în cadrul noii Clinici de Oncologie Medicală din Brașov (Strada Turnului, nr. 5), evenimentul „Ziua Porților Deschise”, oferind comunității medicale oportunitatea de a afla mai multe detalii despre serviciile de oncologie și radioterapie, care sunt disponibile gratuit, în cadrul celor două unități medicale.

Evenimentul a reunit peste 120 de medici de familie și specialiști din Brașov și a inclus tururi ghidate ale clinicii, prezentări detaliate ale serviciilor și sesiuni de întrebări și răspunsuri, cu echipa medicală MedEuropa și Affidea. Participanții au avut ocazia de a vizita și noul Departament de Radiologie-Imagistică medicală Affidea ce urmează a fi finalizat în decursul acestui an și dotat cu aparatură de diagnostic imagistic de ultimă generație – RMN și CT.

„Affidea sprijină activ echipele medicale din cadrul comunităților în care este prezentă, pentru că doar împreună putem să oferim servicii la standard de excelență pacienților, în care investim toate resursele necesare, precum și grija si atenția de care au nevoie aceștia. Ziua Porților Deschise în această nouă clinică MedEuropa este încă un prilej să avem o comunicare directă și să facem un veritabil schimb de experiență cu profesioniștii medicali din Brașov”, a declarat Răzvan Predica, CEO Affidea România și Ungaria.

Pacienții pot accesa toate serviciile medicale gratuit, pe baza biletului de trimitere, inclusiv consultații de specialitate și analizarea cazului în cadrul comisiei oncologice multidisciplinare, beneficiind astfel de o soluție optimă de diagnosticare și tratament oncologic. Programările se pot efectua apelând Call Center 021 9971.

Publicitate

„Noua clinică de oncologie medicală pe care o inaugurăm funcționează conform acelorași principii asumate de MedEuropa – servicii medicale de calitate, oferite gratuit, în baza contractului cu CAS, condiții de spitalizare ireproșabile și echipă medicală cu experiență (medici oncologi Dr. Bogdan Gozman și Dr. Loredana Petrescu).

În urma experienței de 3 ani și jumătate cu clinica de radioterapie de la Brașov, timp în care au fost tratați peste 2.000 de pacienți și efectuate mai mult de 40.000 de ședințe de radioterapie, am constatat că este nevoie și de o clinică de oncologie medicală în apropiere care să ofere, în completarea radioterapiei, tratamente de chimioterapie și alte servicii suport dedicate pacienților oncologici. Ne bucurăm că în viitorul apropiat vom putea oferi în aceeași locație și servicii de diagnostic imagistic de ultimă generație, cu ajutorul profesioniștilor Affidea,” a declarat Dr. Bogdan Angheloiu, director general MedEuropa.

Cele două clinici MedEuropa din Brașov, situate în unități medicale distincte, dar localizate în apropiere – Strada Turnului nr. 5 și nr. 8, reprezintă astfel o soluție integrată de tratament pentru pacientul oncologic și au capacitatea de a prelua un număr important de pacienți, fără timpi mari de așteptare.

„Ne bucurăm că putem oferi pacienților servicii medicale de calitate, 100% gratuite prin contractul CAS, inclusiv Programul Național de Oncologie, un mediu plăcut de tratament și o relație pacient – echipă medicală bazată pe comunicare și empatie. Abordarea multidisciplinară este un aspect foarte important pentru noi: comunicăm și colaborăm cu colegii noștri, medici specialiști și de familie, implicați în tratamentul pacientului oncologic și discutăm fiecare caz în Comisia oncologică. Am lansat așadar această invitație comunității medicale brașovene și le mulțumim pentru participare”, a declarat Dr. Bogdan Gozman, medic primar oncologie medicală, șef secție.

Despre Affidea România

Affidea România este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din întreaga țară, oferind servicii medicale de diagnostic imagistic avansat, analize de laborator și consultații medicale într-o gamă largă de specialități, având 59 de centre medicale în 28 de orașe. Echipa Affidea România este formată din peste 2.300 de profesioniști, dintre care peste 1.100 medici, oferind anual servicii medicale integrate pentru un număr de peste 2 milioane de pacienți.

 

Despre MedEuropa

MedEuropa s-a angajat să ofere servicii de ultimă generație în tratamentul cancerului, cu un accent puternic pe radioterapie. Compania deține cinci clinici în România, situate în Brașov, București, Constanța, Oradea și Iași. Misiunea MedEuropa este să redea sănătatea pacienților și să le amelioreze suferința. MedEuropa oferă tratamente de radioterapie curativă și paliativă 100% gratuite în toate centrele sale, prin decontare de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Pe lângă radioterapie, clinicile noastre oferă servicii de oncologie medicală, brahiterapie, stereotaxie, consiliere psihologică și nutrițională.

 

Despre Grupul Affidea

Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii avansate de diagnosticare imagistică, servicii extra-spitalicești și de îngrijire a cancerului.

Înființată în 1991, compania deține 362 de centre în 15 țări, oferind servicii medicale de înaltă calitate pentru aproape 13 milioane de pacienți în fiecare an. Datorită programelor sale în ceea ce privește siguranța pacientului, Affidea a devenit cel mai premiat furnizor medical din Europa de către Societatea Europeană de Radiologie, peste 80% dintre centrele recunoscute pe Eurosafe Wall of Stars fiind centre ale companiei noastre. Affidea este deținută majoritar de Groupe Bruxelles Lambert (GBL), un holding de investiții puternic și recunoscut, axat pe crearea de valoare pe termen lung, format din acționari stabili și implicați.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes