Connect with us
Publicitate

Sport

Meci din Liga Națională de baschet masculin la Sala Sporturilor

Publicat

pe

Publicitate

Echipa de baschet a Coronei primește vizita formației CSM CSU Constanța, într-o partidă din Liga Națională, ce va fi gazduită sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 19:30, de Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibași” din Brașov. Cele două adversare sunt vecine de clasament, la ora confruntării: Brașovul – locul 10, Constanța – locul 9.

Ionuț Bâscoveanu, antrenorul principal al gazdelor de mâine, a prefațat întâlnirea, pentru site-ul oficial al grupării brașovene: „Suntem în Top 10 și toate echipele din această fază au valoare. Cu excepția echipelor din Cluj și Oradea, toate celelalte echipe au un număr asemănător de victorii. Din punctul meu de vedere, toate meciurile sunt echilibrate. E un nou meci cu Constanța, de data aceasta oficial și foarte important pentru noi. Nu voi renunța la șansa noastră de a ajunge în play-off. E «visul nebun» al baschetului brașovean, cu atât mai mult cu cât această echipă abia a promovat în prima ligă”.

În actualul sezon, CSM Corona a susținut 20 de partide, înregistrând 12 victorii și 8 înfrângeri. La ultima apariție în Sala Sporturilor, reprezentanții Brașovului au câștigat cu 97-93 în fața BC CSU Sibiu. Iar în ultimul jos de campionat, disputat în deplasare, au înregistrat un succes (88-81) în dauna CSU Târgu Mureș. (Sursa foto: CSM Corona Brașov)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes