Connect with us
Publicitate

Administrație

Maternitatea Brașov va avea lifturi exterioare

Publicat

pe

Publicitate

Lucrările începute în anul 2021 la corpul nou al Maternității Brașov se apropie de final. Administrația județeană preconizează că imobilul va deveni funcțional la jumătatea acestui an.

Este ultimul şantier care trebuie finalizat la această unitate medicală, a precizat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, conform Radio România Braşov FM.

Ca element de noutate, clădirea va avea două lifturi exterioare. Această lucrare, în valoare de peste 23 de milioane de lei, face parte din proiectul de modernizare, dotare şi eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” Braşov – pentru care au fost accesate și fonduri europene în sumă de peste 15 milioane de lei.

„Continuă lucrările cuprinse în proiectul „Modernizare, dotare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere (de legătură) existent între corpul nou și corpul vechi ale Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea» Braşov”.

Publicitate

Valoarea proiectului accesat de Consiliul Județean Brașov în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 este de 26.552.919,96 lei.”, a transmis Consiliul Judeţean Braşov pe pagina de Facebook a instituţiei

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes