Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/customer/www/brasov.net/public_html/wp-content/plugins/wp-schema-pro/classes/class-bsf-aiosrs-pro-schema-template.php on line 415
Connect with us
Publicitate

Administrație

Maternitatea Brașov intră în șantier. Peste câteva zile încep lucrările de eficientizare energetică a noului corp de clădire al spitalului

Publicat

pe

S-a dat ordinul de începere a lucrărilor de eficientizare energetică a noului corp de clădire al Maternității Brașov. Reprezentanții Consiliului Județean au semnat documentul pentru ca firma săceleană Electroprecizia AG să poată demara acest proiect.

Publicitate

Practic, constructorul va lucra la izolarea termică a fațadei, termo-hidroizolarea terasei, înlocuirea instalației de încălzire și reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde, montarea de panouri solare și pompe de căldură, modernizarea sistemelor de climatizare și de ventilare mecanică, modernizarea instalațiilor de iluminat, înlocuirea circuitelor electrice deteriorate sau subdimensionate, reparații la elementele fațadei care prezintă potențial pericol de desprindere și la acoperișul tip terasă, recompartimentări interioare, refacerea trotuarelor, construcţia de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, precum și lucrările necesare obținerii avizului de securitate la incendiu.

Începând de acum, firma va avea la dispoziție 18 luni pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. Valoarea contractului este de 23.369.007,53 lei și include execuția lucrărilor, dar și realizarea proiectului tehnic.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes