Connect with us
Publicitate

Administrație

Maternitatea Braşov are un nou manager. În funcţie a fost numit fostul director financiar-contabil al instituţiei

Publicat

pe

Maternitatea Brașov are, începând de ieri, o nouă conducere. Fostul director financiar-contabil, Ciprian Carapcea, a fost numit în funcția de manager al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Brașov, după ce a obținut cea mai mare notă la proba de susținere a proiectului de management.

Publicitate

Dr. Mircea Preda, care s-a aflat timp de 4 ani pe cea mai înaltă poziție în grila de personal a unității medicale, și-a dat demisia din această funcție.

„Părerea mea e că am pierdut un manager bun, doctorul Preda, un manager foarte bun, pe care eu personal îl regret. Vom continua să lucrăm împreună, pentru că asta mi-a promis și dl. Preda după ce și-a dat demisia și asta mi-a promis și dl. Carapcea, noul manager, înainte de a-i semna dispoziția de numire în funcție. Sperăm că lucrările vor continua acolo, sperăm că echipa se va suda și că va fi un management mai bun sau la fel cum a fost până în momentul în care a fost manager doctorul Preda”, a spus  președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, potrivit Radio România Braşov FM.

În această perioadă, toate cele 4 spitale din subordinea administrației județene Brașov organizează concursuri pentru postul de manager, întrucât unitățile medicale sunt conduse de interimari.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes