Connect with us
Publicitate

Social

Massif caută peste 150 de tineri volunari care să ajute la organizarea festivalului din Poiana Braşov. Se fac înscrieri până pe 20 februarie

Publicat

pe

Organizatorii festivalului Massif, împreună cu Voluntariat Brașov, caută peste 150 de voluntari gata să trăiască cea mai tare experiență, în cadrul celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană din România.

Publicitate

Aproximativ 150 de persoane, care au peste 16 ani împliniți, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediția 2024 a festivalului Massif. Procesul de recrutare are loc până în data de 20 februarie, online, accesând platforma voluntarbv.ro sau site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea Volunteers.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Check-in și Access, Acreditări, Angels, Backstage, Press Center și User Experience. Pentru a fi selectat, persoana înscrisă trebuie să fi participat la cel puțin încă un eveniment publicat pe platforma Voluntariat Brașov.

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov.

Publicitate

La cea de-a doua ediție a festivalului Massif, fanii se vor bucura alături de Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Shimza, GORDO, Valeron, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Artiști apreciați la nivel național completează lineup-ul, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The Hollygood Gang.

Abonamente disponibile pentru Massif 2024

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente de pe bemassif.com

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes