Connect with us
Publicitate

Administrație

Massif ar putea avea loc în lunile februarie-martie 2022. Sute de mii de turiști sunt așteptați în Brașov să-i vadă pe David Guetta, Armin van Buuren și mulți alții

Publicat

pe

Publicitate

În următorii ani, Brașovul ar putea deveni una dintre cele mai mari atracții pentru sute de mii de turiști, din toate colțurile lumii. Creatorii festivalurilor de muzică Untold și Neversea pregătesc proiectul Massif, un concept cu ajutorul căruia organizatorii își propun să ducă peste hotare notorietatea orașului, dar și a Poienii Brașov.

Pentru că orașul de la poalele Tâmpei este atractiv pentru turiști în orice anotimp, creatorii Massif vor să organizeze două festivaluri de anvergură internațională atât pe timpul iernii, care ar dura între 4 și 7 zile, cât și vara. Primul mare eveniment cu muzică electronică, dance, trance sau experimentală ar putea avea loc chiar anul viitor. Obiectivul principal este acela de a transforma Poiana Brașov în cea mai importantă stațiune montană pentru tinerii din Europa, dar și de pe celelalte continente. Pe lângă festivalurile principale, vor fi create tot felul de evenimente, pe tot parcursul anului, care să atragă turiști și în timpul săptămânii.

„Ne-am manifestat deschiderea de a asta la discuții cu orice alt organizator de evenimente. Nu sunt singurii care au răspuns acestui apel, de altfel nu este singurul festival pe care îl vom propune dumneavoastră spre aprobare; urmează și altele, dar toate la timpul lor. Prin urmare, acesta este primul dintre festivalurile pe care le propunem a se întâmpla în 2022, este pe o rețetă și pe o echipă de organizare care a demonstrat nu numai că poate să livreze un concept, ci poate să adapteze astfel de concepte la comunități, a contat foarte mult că nu au venit cu o propunere pentru un festival, ci pentru o abordare integrată, care pune în valoare Poiana Brașov ca destinație”, a explicat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Toate cheltuielile pentru organizarea evenimentelor vor fi suportate de compania care produce Untold și Neversea, iar autoritățile locale vor pune la dispoziție terenul și dotările tehnice pentru desfășurarea festivalurilor.

Publicitate

„Noi asta ne-am dorit: să gândim o strategie pe termen lung, să clădim proiecte, evenimente și să venim cu tot felul de noutăți, astfel încât comunitatea să beneficieze pe termen lung de toată experiența acumulată și de tot ceea ce știm noi să facem. Cu siguranță vom dezvolta un proiect cu care brașovenii să se mândrească și să devină o atracție până la urmă la nivel internațional, una dintre cele mai reușite. De fapt viziunea noastră este ca Brașovul să devină cea mai dorită atracție montană de către tineri din întreaga Europă. Este un concept-umbrelă ce va cuprinde atât evenimente, cât și locații de care turiștii, cât și localnicii, se vor putea bucura pe termen lung. Noi ne dorim să începem din 2022. Bineînțeles, va depinde până la urmă de suportul concret primit și din partea autorităților locale, cât și de legislația națională, ținând cont de contextul în care ne aflăm, dar cu siguranță noi ne dorim să începem, ideal, chiar din această iarnă”, a declarat Bogdan Buta, CEO Untold.

În funcție de condițiile tehnice și evoluția pandemiei de coronavirus, organizatorii spun că primul festival Massiv ar putea avea loc în februarie-martie 2022. De-a lungul anilor, în line-up-urile UNTOLD și Neversea s-au aflat cei mai buni artiști ai lumii printre care se numără Robbie Williams, The Prodigy, Ellie Goulding, Black Eyed Peas, Jason Derulo, Dua Lipa, Rita Ora, The Script, The Chainsmokers, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Steve Aoki, Kygo, Avicii sau Marshmello.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. Vlad Tepes

  1 octombrie, 2021 at 7:58 am

  Transformati Poiana Brasov in groapa de gunoi a Brasovului.Luati exemplul Clujului unde au fost distruse: stadionul,parcurile,locurile de joaca pentru copii.sanatatea oamenilor ,pentru ce?
  Promovarea turismului nu se face in halul asta!

  Alooooo URSUL BAAAAAA !!!!

 2. Manuela

  17 noiembrie, 2021 at 11:25 pm

  Foarte bine. Mă bucur pentru aceasta decizie .Abia aștept . Bravo Untold👏👏👏 Bravo Brașov👏👏👏 LETS GO TO DO THIS 🤟🤟🤟

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes