Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO – VIDEO / Masha, „vedeta” unui circ din Ucraina va scăpa de cuşca în care a stat o viaţă. În curând va ajunge la sanctuarul din Zărneşti. Aducerea ei a fost întârziată de izbucnirea războiului

Publicat

pe

Publicitate

Asociaţia „Milioane de Prieteni” se pregătește să salveze viaţa unei ursoaice care ani la rând a fost „acrobat de circ” şi a stat într-o cuşcă minusculă. Ursoaica Masha se află în Ucraina, acolo unde a fost şi „vedetă de circ”. Prima tentativă de a o aduce pe masha la Zărneşti a fost anunţată lunta trecută, iar ursoaica trebuia să ajungă la Zărneşti pe 1 martie. Între timp în ţara vecină a început războiul şi acţiunea a fost amânată. În sfârşit demersurile au luar sfârşit, Asociaţia „Milioane de Prieteni” anunţând că astăzi va merge la graniţă pentru a o prelua. 

„Sunt ultimele minute în Ucraina pentru Masha! Ursoaica de 22 de ani care si-a petrecut aproape toată viaţa pe scena circului se află în graniţa Ucrainei cu Romania. Dupa o prima operaţiune de salvare esuată din cauza izbucnirii razboiului, acum Masha este în drum spre ACASA! Mai avem doar câţiva kilometri până la întâlnirea cu ea.”, a anunţat Asociaţia „Milioane de Prieteni”.

Masha avea doar câteva săptămâni când a început antrenamentele pentru a deveni un star de circ, în Ucraina. Timp de 19 ani a fost nevoită să meargă pe trotinetă, să sară prin cercuri, să se târască sau să sară peste obstacole pentru amuzamentul publicului. Casa ei a fost o cușcă minusculă de fier înghesuită într-o dubă plină de gunoaie.

„Bun venit în România Masha! Acum ești în siguranță! Mai sunt doar câteva formalități de efectuat și echipa sanctuarului AMP Libearty va porni spre casă. În doar câteva ore vei avea parte de libertatea pe care poate nu ai visat-o niciodată!”, a transmis în urmă cu puţin timp Asociaţia „Milioane de Prieteni”.

Publicitate
masha
play-sharp-fill

masha

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes