Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Masha, ursoaica din Ucraina „refugiată” la Sanctuarul de la Zărneşti, poate fi adoptată

Publicat

pe

Publicitate

Ursoaica Masha, cea care în urmă cu doar câteva zile a ajuns la sanctuarul de la Zărneşti tocmai din Ucraina, poate fi adoptată. Asăciaţia „Milioane de Prieteni” pune la dispoziţie un certificat de adopţie, iar prin acest gest, cel care doreşte poate face donaţii către asociaţie, cu ajutorul acestor bani vor putea fi îngrijite animalele din sancuar.

„Masha, prima noastră refugiată din Ucraina, poate fi adoptată! Certificatul de adopție este unul Ediție Limitată și va fi oferit doar până la data de 15 aprilie. Veți susține astfel Sanctuarul AMP Libearty și acțiunile Asociației Milioane de Prieteni de salvare a animalelor sălbatice captive și în situații de risc de pe teritoriul Ucrainei! Certificatul îl puteti obține contra unei donații de 300 de lei (60 de euro), a transmis într-o postare pe pagina de Facebook Asociaţia „Milioane de Prieteni”.

Ursoaica Masha a fost luată din Ucraina, acolo unde a fost „vedetă de circ”. Ea a fost adusă în Romnia pe data de 21 martie, asta după ce prima tentativă de a o aduce la Zărneşti a fost anunţată în urma izbucnirii războiului din ţara vecină.

Masha este o femelă de 22 de ani. Ea a fost salvată din cușca minusculă în care a trăit şi dusă la sanctuarul din Zărnești. Aici, învaţă ce înseamnă libertatea, după anii petrecuţi în arena circului.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes