Connect with us
Publicitate

Social

Masca de protecție, obligatoriu de purtat și în spațiile deschise din TOATE localitățile județului Brașov

Publicat

pe

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de luni o nouă hotărâre prin care sunt înăsprite măsurile de prevenire a răspândirii noului virus, transmite Radio România Brașov FM.

Publicitate

Astfel, dacă până ieri, masca de protecție era obligatorie în spațiile deschise doar în localitățile cu valoarea ratei de incidență de peste 3 la 1.000 de locuitori, începând de astăzi această valoare a fost redusă la 1,5.

De menționat este că măsura se aplică în toate localitățile din județele care înregistrează o rată de infectare de peste 1,5 la mia de locuitori.

Având în vedere că incidența cumulată a cazurilor confirmate de Covid-19 la 1.000 de locuitori pentru ultimele 14 zile în județul Brașov este de 2,99, potrivit ultimului raport DSP Brașov, măsura purtării măștii de protecție inclusiv în spațiile deschise se aplică în toate cele 58 de localități, chiar și acolo unde nu a mai fost confirmat nici un caz în ultimele 2 săptămâni.

Publicitate

De asemenea, a fost actualizată lista statelor și zonelor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes