Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mărturiile cutremurătoare ale bunicului fetei din Braşov ucisă de iubit: „Am fost și mamă și tată. Eu singur am avut grijă de ea de la un an și două luni”

Publicat

pe

Avem mărturiile cutremurătoare ale familiei tinerei ucise cu sânge rece de iubit într-un apartament din Sibiu. Între timp, criminalul a recunoscut că era drogat la momentul crimei.

Bunicul care a crescut-o pe fată de la vârsta de un an, mărturisește în lacrimi că nepoata lui era plecată de acasă de două săptămâni și că nu știa de relația ei cu ucigașul. Mama tinerei va veni de urgență din Italia pentru înmormântare.

„Când am auzit să cad jos. Îţi dai seama, eu am crescut-o de la un an și două luni. Am fost și mamă și tată. Mama plecată afară, în Italia, tata la Sibiu… erau despărțiți, dar tata nu s-a mai ocupat de ea deloc. Eu singur am avut grijă de ea de la un an și două luni. Nu este vorba despre nicio prietenie de un an. Nu este adevărat. Păi fata mergea mai mult în Brașov, la Sibiu s-a dus să se angajeze mai mult”, spune bunicul fetei ucise într-un apartament din Sibiu, potrivit Antena 3.

„Era respectuoasă cu toţi vecinii. Era o fată cu bunul simț. Mamă sa era în Italia și a crescut-o bunicii”, spune o vecină.

Publicitate

„Da, avea un anturaj ciudat. Şi ea era ciudată…plin de drogați”, spune o cunoștință a victimei.

„Practic cei doi s-au cunoscut nu cu mult timp înainte ca el să înceapă să aibă psihozele pe care le-a avut. Ea în ciuda acestui fapt, a rămas în continuare lângă el și l-a ajutat și l-a susținut și a fost și ea să-l caute atunci la ultima lui psihoză, după care tot timpul cât stea împreună, ea îl ajuta, îl ajuta să se calmeze, să-și revină și să poată să urmeze o viață normală”, spune un apropiat al celor doi.

Tânărul care și-a ucis iubita în Sibiu a declarat că era drogat

Tânărul care și-a ucis iubita într-un apartament din Sibiu a declarat că se afla sub influența drogurilor când a comis fapta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, tânărul acuzat de omor le-a declarat anchetatorilor că era sub influența drogurilor atunci când a comis fapta.

„Inculpatul a declarat că se afla sub influența drogurilor. Fapta a comis-o pe fondul geloziei. Tânăra avea plăgi tăiate și înțepate la nivel cervical cu secționare de vase sanguine”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes