Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mărturie terifiantă a părinţilor Alinei, tânăra mama care a fost înjunghiată în plină stradă la Braşov: „I-a zis că o omoară”

Publicat

pe

Publicitate

O mamă de 26 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, ieri dimineața, în fața grădiniței numărul 24 din Brașov. Femeia se afla în proces de divorț cu soțul ei și nu locuiesc împreună. Ea s-a dus dimineața să ducă fetița la grădiniță, individul i-a urmărit, femeia a lăsat copiii și la întoarcere spre casă, bărbatul i-a ieșit în față.

Tavi era dependent de jocurile de noroc, iar înainte de a se căsători cu Alina mai avusese o tentativă de sinucidere, transmite Antena3

După gestul care a şocat tot orsşul părinţii fetei au făcut câteva mărturisiri terifiante. Oamenii spun că bărbatul ar fi vrut să se mai sinucidă odată, o bătea şi o ameninţa pe tânăra mama.

”Erau divorţaţi. A mai avut înainte de căsătorie, o tentativă de sinucidere. Asupra Alinei nu, a lovit-o de Revelion, se certau, vorbea foarte urât.

Publicitate

Alina a spus că nu mai poate să îl suporte, el s-a dus la notar pentru o cerere de divorţ. De atunci s-a stricat toate treburile între ei. A amenintat-o, apoi i-a zis că a zis-o la nervi.

Nu a mers la poliţie. Eu am vorbit cu mama lui de ce o jigneşte că nu are niciun drept. Ea mi-a spus la revedere. Alina are înregistrare pe telefon când i-a zis că o omoară. Nu cred că era gelos”, a declarat tatăl Alinei.

La rândul său, mama Alinei spune că regretă cel mai mult că fata nu a ascultat-o. ”Jocuri de noroc, neajunsurile. Sunt 4 ani de când sunt împreună. Ea l-a iubit foarte mult. Regret că nu m-a ascultat”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Iliescu Aurelia

    20 aprilie, 2022 at 8:42 am

    este superba

  2. Iliescu Aurelia

    20 aprilie, 2022 at 8:44 am

    este un organizator foarte practic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes