Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Mărțișoarele vor apărea pe tarabele comercianților din Brașov pe 25 februarie. Din ce locuri vor putea fi cumpărate cadourile pentru doamne și domnișoare

Publicat

pe

Publicitate

Primăvara se apropie cu pași repezi, iar mulți români se gândesc deja la ce cadouri vor cumpăra pentru doamne și domnișoare de 1 martie. Începând de vineri, 25 februarie, comercianții de mărțișoare îi așteaptă pe brașoveni pe promenada din Parcul Titulescu, iar de duminică, 27 februarie, tarabele cu mărțișoare vor fi montate și în fața complexului Bartolomeu, pe strata Filiaș, din cartierul Triaj, dar și pe strada Levănțicăi, din cartierul Noua.

Cererea pentru vânzarea de mărțișoare este foarte mare, spun autoritățile locale care au anunțat că aproape toate locurile puse la dispoziție au fost deja ocupate. Pentru Parcul Titulescu au fost eliberate 25 de abonamente de ocupare a domeniului public, 17 comercianți vor ajunge în Bartolomeu, 10 în Noua și 3 în Triaj.

Tarifele plătite de comercianți sunt următoarele: pietonala Parcul Titulescu – 6 lei/mp/zi, la care se adaugă închirierea pavilionului de la Regia Publică Locală Kronstadt, complex Bartolomeu – 3,7 lei/mp/zi, str. Levănțicăi – 3,7 lei/mp/zi, str. Filiași – 2,5 lei/mp/zi. Comercianții din cartierele Bartolomeu, Triaj și Noua au posibilitatea ca după perioada de vânzare a mărțișoarelor, între 6 și 8 martie, să comercializeze în aceleași locații flori, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Și în piețele publice din Brașov vor putea fi vândute mărțișoare, iar pentru asta municipalitatea va organiza mai multe licitații pentru ocuparea tarabelor. Perioada pentru care pot fi închiriate aceste locuri este: în cazul mărțișoarelor, 27 februarie – 2 martie, iar în cazul celor care, pe lângă mărțișoare, vor să vândă și cadouri – 25 februarie – 8 martie. Licitațiile vor avea loc la sediul fiecărei piețe, în data de 22 februarie, iar cei interesați pot cumpăra caietul de sarcini de la casieriile acestora.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes