Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Marius Surdu, voluntarul ISU Braşov care ales să lupte în linia întâi pe timp de pandemie. „Nu m-am speriat de posibilitatea de a mă infecta cu virusul SARS-COV-2. Am ales să fiu alături de colegi în această situație dificilă”

Publicat

pe

Astăzi vrem să vă facem cunoscută povestea unui om pentru care altruismul și omenia sunt cuvintele care-l caracterizează cel mai bine.

Publicitate

Marius Surdu este voluntar al ISU Brașov din anul 2018. Are competențe de paramedic, a participat la peste 1.150 de intervenții medicale, are peste 3.200 de ore de voluntariat în cadrul ISU Braşov, și lista ar putea continua. Dar ce este cel mai frumos în povestea lui Marius este faptul că a rămas alături de colegii lui de la ISU din linia întâi încă de la începutul pandemiei. Nu s-a speriat, nu a făcut niciun pas înapoi și a venit zi de zi „la luptă”.

– Ce v-a determinat să deveniți voluntar ISU Brașov?

– Am stat câțiva ani în Italia unde am fost timp de doi ani voluntar al Crucii Roșii italiene. Mi-a plăcut foarte mult această activitate, m-am regăsit și în momentul în care am aflat de programul dumneavoastră nu am ezitat nicio secundă să mă înscriu.

Publicitate

– De ce ați ales să rămâneți alături de colegii noștri pe timpul pandemiei?

– Am fost convins de exemplul și determinarea paramedicilor. Nu m-am speriat de posibilitatea de a ma infecta cu virusul SARS-COV-2. Am ales sa fiu alături de colegi în această situație dificilă; să fim împreună la bine, dar mai ales la greu. M-a motivat de asemenea și posibilitatea de a fi o dată în plus alături de oameni.

– Ce simte o persoană care face voluntariat?

– Satisfacție, împlinire, mulțumire și o bucurie imensă.

– Ce gânduri aveți la începutul de an?

Publicitate

– Sunt optimist că lucrările vor reveni la normal, că eforturile salvatorilor vor face posibilă depășirea crizei medicale. Îmi doresc sănătate pentru mine și familie, pentru colegii de la ISU Brașov și pentru toți brașovenii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes