Connect with us
Publicitate

Administrație

Mariana Câju, fostă membră a PNL Braşov, şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia CJ Braşov şi intră în competiţie cu Adrian Veştea

Publicat

pe

”Sunt în cetatea Făgărașului, cetate care nu a fost niciodată cucerită și îmi exprim intenția astăzi de a candida la președinția Consiliului Județean Brașov și recunoștința față de cetățenii Țării Făgărașului care, în acești 3 ani de când sunt aici, mi-au fost alături în toate demersurile și proiectele pe care le-am realizat la Făgăraș”, cu acest discurs a ales fosta membră a PNL Braşov, Mariana Câju, să-şi anunţe candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

Mariana Câju este la momentul actual preşedinte al Consiliului de Administraţie la Spitalul Municipal Făgăraş şi spune că se bazează în încercarea ei de a ajunge în fruntea Consiliului Judeţean Braşov pe oamenii care „mi-au fost alături şi în această dură bătălie pe care am dus-o cu acest virus și cu pandemia care a cuprins întreaga Românie și pe care noi, la Făgăraș, datorită dârjeniei acestor oameni am învins-o. Ei totdeauna în istorie s-au descurcat cu mijloacele proprii. Am readus Făgărașul acolo unde îi este locul, în inima județului Brașov și în atenția întregii țări. La fel doresc să fac și cu județul Brașov, să îi redau demnitatea și locul pe care îl ocupă în România”.

În 2017 a plecat cu scandal din PNL Braşov

Mariana Câju a plecat cu scandal din PNL Braşov în urmă cu 3 ani şi îi va face concurenţă unui fost coleg de partid, Adrian Veştea, care este actualul preşedinte al CJ şi care va candida şi pentru următorul mandat. Mai mult decât atât, anunţă şi că „mă bucur de sprijinul primarilor independenți din județ, de sprijinul majorității primarilor din Partidul Național Liberal (PNL) și de simpatia tuturor partidelor politice mari care deja au candidat la președinția Consiliului Județean. Sunt încrezătoare că sunt sprijinită de toți angajații Consiliului Județean și de angajații instituțiilor subordonate și sunt recunoscătoare și onorată de sprijinul pe care mi l-au dat partidele politice și posibilitatea de a candida din partea acestora”.

Publicitate

Primarul Făgăraşului, primul susţinător al Marianei Câju

Gheorghe Sucaciu, primarul independent al Făgăraşului îşi arată susţinerea făţişă pentru Mariana Câju şi arată cu degetul spre foştii preşedinţi ai Consiliului Judeţean Braşov. „O susțin pe doamna Mariana Câju la președinția Consiliului Județean. Eu văd în doamna Câju un conducător al Consiliului Județean Brașov. Este un om care are viziune, care are capacitatea de a duce mai departe proiectele județului și de a atrage finanțări importante în județ pentru a-l dezvolta. Președinții Consiliului Județean Brașov care au fost până acum nu s-au aplecat asupra întregului județ. Au făcut în așa fel încât zone importante cum ar fi Țara Făgărașului sau  zona Rupea, să nu le ajute, să le țină în subdezvoltare. Interesul politic al tuturor președinților a fost vizibil. Aș vrea să menționez faptul că, dacă ne uităm în istorie, Făgărașul întotdeauna, prin votul făgărășenilor, a dat președintele Consiliului Județean”.

Primarul Făgăraşului mai opinează că „Mariana Câju este un om care face în așa fel şi se înconjoară de oameni cu experiență, specialiști, oameni profesioniști care pot ajuta la dezvoltarea județului. Ea urmărește o strategie de dezvoltare, indiferent că vorbim de un municipiu sau județ. Nu îi este frică să facă acest lucru, este capabilă să aducă oameni buni în dezvoltarea unei unități administrative. O susțin și cred că la fel vor face foarte mulți primari din județ. Când știu că avem atâtea probleme în județ, am încredere că doamna Mariana Câju este o perspectivă pentru a rezolva aceste probleme și de a aduce județul în România așa cum sunt județele Cluj sau Sibiu, județe care au cunoscut o dezvoltare și o viziune a președinților Consiliilor Județene de acolo”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes