Connect with us
Publicitate

Social

Marian Spiridon, inginer silvic, a câștigat alegerile interne pentru șefia Organizației județene USR PLUS

Publicat

pe

Sâmbătă, 19 iunie, au avut loc primele alegeri interne ale organizației judeţene USR PLUS Brașov, după fuziunea celor două partide, din luna aprilie. În perioada dinaintea alegerilor județene, toate filialele locale USR PLUS din județul Brașov au organizat alegeri interne, pentru structurile de la nivel local și delegații prezenți la Conferința Județeană.

La alegerile județene au participat 104 delegați proveniți din toate filialele locale, delegați care au ales, prin vot secret, Președintele Filialei Județene, componenţa Biroului Filialei Județene, a Comisiei Județene de Arbitraj și a Comisiei Județene de Cenzori.

Marian Spiridon, inginer silvic, a fost ales în funcţia de Preşedinte al Filialei Județene USR PLUS Brașov. Marian este unul dintre membrii fondatori ai fostei organizații USR Brașov, vicepreședinte al biroului județean timp de mai mulți ani, iar din ianuarie 2021 președinte al organizației județene.

Noul Birou al Filialei Judeţene este format din:

Publicitate
 1. DĂNILĂ Mădălina
 2. MOTRESCU Horia-Mihai
 3. KELMER Gelu Ionuț
 4. CREȚU Radu
 5. DOBRINOIU Dumitru Emanuel
 6. ȘUTEU Ovidiu-Ion
 7. ORLEANU Michael
 8. GÂNSCĂ Sebastian-Gheorghe
 9. COMAN Laura-Florina
 10. CHIRU Mircea
 11. CISMARU Daniela
 12. TULBURE Simona Carolina
 13. GHEORGHE Alexandru Cosmin
 14. BUZATU Alexandru Ilie

Pentru a face parte din Comisia Județeană de Arbitraj au fost aleși: STROE Geanina Lavinia, TULEA Carmen Mioara,  SCURTU Lucian-Dumitru, CHIRILĂ Sergiu și SIMON Gianina. Comisia Județeană de Cenzori este formată din TACEA Mariana Cornelia, BOSMAN Romică Alin și MARIN Daniela. Delegații au mai decis ca durata mandatului să fie de 1 an, pentru toate structurile județene.

Printre obiectivele noilor structuri județene se numără consolidarea noii organizații județene și a organizațiilor locale rezultate în urma fuziunii, continuarea procesului de extindere în județ prin înființarea de noi filiale, restructurarea și operaționalizarea departamentelor interne, îmbunătățirea mecanismelor pe baza cărora organizația funcționează și se dezvoltă, elaborarea strategiei de abordare a alegerilor din 2024, crearea unui cadru prin care filiala judeţeană să poată asigura, pe de-o parte, suportul necesar consilierilor locali, judeţeni şi primarilor USR PLUS din judeţul Braşov pentru desfăşurarea activităţii şi pentru atingerea obiectivelor acestora, iar pe de altă parte, evaluarea obiectivă şi transparentă a performanţei lor în funcţiile în care au fost aleşi.

Marian Spiridon, Preşedintele filialei județene USR PLUS Braşov: „După mai mulți ani de colaborări fructuoase în alianță electorală, partidele USR și PLUS au fuzionat, iar organizațiile noastre județene și locale au parcurs în ultima vreme toți pașii necesari pentru a deveni una și aceeași echipă. Alegerile de la Brașov au consfințit faptul că aici suntem deja o echipă unită, cu obiective comune și dorință de implicare în administrarea tuturor localităților din județ.”

Tot în cadrul acestor alegeri, filiala judeţeană USR PLUS Brașov şi-a desemnat cei 54 de delegați care vor participa la primul Congres Naţional USR PLUS, care va avea loc în luna octombrie pentru alegerea noilor structuri naționale de conducere, arbitraj și control.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes