Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Marian Godină, prins de Poliţia Locală Braşov încălcând legea circulaţiei. Agentul, un fost mare portar din Liga 1: „A avut inspirația să o treacă pe soție la volan”

Publicat

pe

Marian Godină, a fost prins cum călca pe bec, chiar în orașul natal, Brașov. Un fost portar important din Liga 1 a fost cel care l-a depistat pe popularul Godină, în momentul „infracțiunii”. Devenit celebru prin mesajele pline de umor, dar și de substanță, de pe internet, polițistul brașovean a devenit o adevărată vedetă.

Asta nu l-a împiedicat, însă, să primească amendă, atunci când a greșit. Episodul amuzant a fost povestit de Dorin Arcanu  la Playsport Live.

Publicitate

Din fost portar cu meciuri multe în Liga 1 și în cupele europene, Dorin Arcanu a ajuns să lucreze la Poliția Locală din Brașov. Asta chiar dacă și-a făcut un nume în fotbal, la Craiova ori Oțelul Galați. Din poziția de agent al Poliției Locale, l-a surprins pe celebrul polițist, Marian Godină, într-un moment incomod, pentru acesta.

„La un moment dat am interacționat cu domnul Godină. Chiar la început nu l-am recunoscut, dar apoi am fost conciliant, că tocmai comisese o contravenție. Era o chestie minoră, totuși, nu i-am tăiat capul. Dar a avut inspirația să o treacă pe soție la volan. Era staționat, deci intra în atribuțiile mele. Dar să știți că noi suntem toleranți, acolo unde există colaborare, unde lumea este conciliantă. Doar cu recalcitranții avem ceva de împărțit și atunci apar problemele” a explicat Dorin Arcanu pentru Playsport Live.

Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    19 octombrie, 2021 at 9:39 am

    Câți EURO înseamnă ,,conciliant,,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes