Connect with us
Publicitate

Entertainment

Marian Godină: „Nu știu dacă mă voi întoarce în poliție”. Ce planuri are polițistul brașovean după lansarea celei mai recente cărți

Publicat

pe

Publicitate

Succesul tot mai mare de care se bucură cărțile pe care le-a scris îl fac pe polițistul Marian Godină să se gândească bine dacă va mai continua cariera sa în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Într-un interviu la Europa FM, Godină a spus că nu știe dacă se va mai întoarce în poliție pentru că și-ar dori mai mult timp pentru familie, dar și pentru promovarea cărților sale.

În ultimii ani el a lansat cărțile „Flash-uri din sens opus”, „În misiune cu Marian”, „Pablo, the alpaca. Scrisoarea”, dar și „Pădurea”. Cea mai nouă carte scrisă de Marian Godină este „Drum fără prioritate”, volum pe care îl promovează în toată țara.

În interviul realizat de jurnalistul Cătălin Striblea, Godină a vorbit despre copilăria lui, despre părinții săi, dar și de momentele grele prin care a trecut până să devină polițist. Marian Godină a spus că în prima seară la Școala de Poliție a plâns.

„În prima seară recunosc că am plâns acolo pentru că am fost foarte demoralizat. Am sunat-o pe mama – pentru că tata îmi spusese râzând că o să vreau eu acasă imediat – și atunci mi-a fost jenă să-l sun pe el și am sunat-o pe mama și i-am povestit că mă cam bate gândul să plec acasă și-l auzeam pe tata râzând pe fundal. Dar, până la urmă, s-a terminat cu bine”, a povestit polițistul brașovean.

Publicitate

Anii au trecut, Marian Godină a intrat în cadrul poliției, dar în timp și-a descoperit și pasiunea pentru scris. Așa a lansat prima carte, „Flashuri din sens opus”, volum care i-a adus o notorietate și mai mare în România. Sute de mii de oameni îl urmăresc pe rețelele de socializare, iar cărțile lansate s-au vândut în număr foarte mare. În vreme ce polițistul devenea tot mai cunoscut, superiorii săi au fost mereu cu ochii pe el, povestește Godină.

„Trebuie să fii mult mai atent decât un om oarecare pentru că este un pic mai greu pentru că ai mai multe opreliști. De aceea am fost mereu atent să nu scriu ce nu trebuie, să nu scriu ce nu aveam voie. E foarte ușor să încalci un regulament dacă ești neatent și o poți face neintenționat. Nu am avut probleme profesionale. Trebuie să recunosc că și datorită faptului că sunt urmărit de atât de multe persoane nu și-ar permite cineva să fiu luat la rost gratuit. Dreptul la liberă exprimare îl avem cu toții”, a spus Marian Godină.

Aflat în plin turneu de promovare a noii sale cărți, polițistul spune că stă pe gânduri în legătură cu viitorul său în structurile MAI.

„Și pentru mine a devenit obositor să-mi promovez cartea, dar consider că este și un lucru necesar. Am pățit-o pe propria mea piele: prima mea carte – Flashuri din sens opus – nu simțeam o nevoie atât de mare de bani când nu mai sunt singur. După Flashuri din sens opus, pe care nu am promovat-o pe cât ar fi trebuit, am mai scris o carte pentru copii – carte pe care nu am promovat-o mai deloc din cauza criticilor pe care le primisem la prima. […] Acum chiar mi-am propus să fac tot ce ține de mine mai ales pentru că nu știu dacă mă voi întoarce în poliție, iar pentru mine vânzările acestei cărți înseamnă mult. Încă nu am luat o decizie. Sincer să fiu, mi-aș dori să nu mă mai întorc. Pentru că vreau să acord mult mai mult timp familiei mele și fetiței mele”, a declarat polițistul Marian Godină.

Interviul integral poate fi urmărit AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes