Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Marian Godina a anunţat că va fi tată: „Am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță”

Publicat

pe

Publicitate

Polițistul Marian Godină a anunțat sâmbătă seară, pe pagina sa de Facebook, că în curând va deveni tată de fetiță. Postarea a devenit virală și mii de oameni l-au felicitat.

Marian Godină a scris: „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”. În 12 ore a strâns 30.000 de reacții și aproape 3.500 de comentarii la postare.

Contul agentului are 572.000 de urmăritori și multe dintre postările acestuia devin virale. Cea de acum, în care anunță că soția lui, Georgiana, e însărcinată, i-a adus mii de mesaje de felicitare.

Într-un răspuns la unul dintre comentarii, Marian Godină a scris: „Sper să semene cu Georgiana!”.

Publicitate

Printre cei care l-au felicitat se numără Lucian Mândruță, dar și Traian Berbeceanu, fost ofițer de Poliție și prefect al Bucureștiului, care este nașul de cununie al lui Godină, transmite libertatea.ro.

Marian Godină are 35 de ani și e polițist din 2006. Din 2018 este căsătorit cu Georgiana, care are 29 de ani, și din 2017 lucrează la Serviciul de Acţiuni Speciale Braşov, după ce fusese polițist la Brigada Rutieră Brașov.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes